ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Η σκληρή άμυνα έδωσε τη νίκη»

Το σκληρό πρόσωπο στην άμυνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο με το Ρέθυμνο, ήταν το «κλειδί» της νίκης, σύμφωνα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τζόρτζεβιτς: «Η σκληρή άμυνα έδωσε τη νίκη»

Το σκληρό πρόσωπ στην άμυνα και τα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, έπαιξαν τον ρόλο τους για να έρθει η νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο, όπως δήλωσε και ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, που παράλληλα αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς των Γιάνκοβιτς και Κούζμιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Ξέραμε ότι η έδρα ήταν πολύ δύσκολη και το Ρέθυμνο Cretan Kings διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν είχαμε σήμερα τον Βλάντο στην διάθεση μας και χάσαμε με τραυματισμό τον Κούζμιτς. Η ομάδα του Ρεθύμνου έπαιξε πολύ ένας εναντίον ενός και ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο».

Πήγαμε στα αποδυτήρια και είχαμε κάποιες εντάσεις. Επιστρέψαμε στην επανάληψη και τα παιδιά έδειξαν πραγματικά ένα σκληρό πρόσωπο στην άμυνα και καταφέραμε και κερδίσαμε».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 206.680 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.