ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μετρά το απόλυτο ο Χαραλαμπόπουλος!

Σε δύο παιχνίδια ο νεαρός φόργουορντ έχει 3/3 δίποντα, 3/3 βολές.

Μετρά το απόλυτο ο Χαραλαμπόπουλος!

Στα πρώτα παιχνίδια ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς δεν θέλησε να ρίξει κατευθείαν στα βαθιά τους εφήβους. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καρσίγιακα, «Χαραλαμπό», Λούντζης, Παπαγιάννης βρήκαν χώρο στο rotation, με τον πρώτο να …ξεχνά να αστοχήσει.

Ο νεαρός φόργουορντ (κατά πολλούς το μεγαλύτερο ταλέντο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη χώρα) σε 22 λεπτά απέναντι σε Τούρκους, Ρέθυμνο μετρά 3/3 δίποντα 3/3 βολές, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ χωρίς να έχει υποπέσει σε κανένα λάθος! Ο μικρός θα παίξει αρκετά την Κυριακή κόντρα στον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ, αφού η ομάδα θα προέρχεται από το ταξίδι στη Βαρκελώνη κι ο κόουτς δεν θα θελήσει να επιβαρύνει περισσότερο τις «παλιοσειρές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.