ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ξανά Γουόριορς-Καβαλίερς στους τελικούς!»

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού και πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Γουόριορς πέρυσι, Όγκνιεν Κούζμιτς μιλάει στο SDNA για τη νέα σεζόν στον «μαγικό κόσμο» και προβλέπει επανάληψη του περσινού «έργου»!

«Ξανά Γουόριορς-Καβαλίερς στους τελικούς!»

Για όσους δεν το γνωρίζουν, στην Ελλάδα ήρθε φέτος ένας πρωταθλητής του ΝΒΑ… Ο λόγος για τον Όγκνιεν Κούζμιτς, με τον Σερβοβόσνιο σέντερ του Παναθηναϊκού να προέρχεται από διετή παρουσία στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (σ.σ. τον είχαν επιλέξει στο Νο52 του ντραφτ το 2012), με τους οποίους πανηγύρισε τον τίτλο τον περασμένο Ιούνιο, μετά τον θρίαμβο στους τελικούς επί των Καβαλίερς!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.