ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Η Ελληνίδα αρσιβαρίστρια που έγινε πορνοστάρ

Ξεκίνησε ως αθλήτρια της άρσης βαρών και τελικά κατέληξε να γυρίζει ερωτικές ταινίες στη Sirina. Η πασίγνωστη πλέον πορνοστάρ πάει και με ζευγάρια, λέγοντας: «Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά»!

Η Ελληνίδα αρσιβαρίστρια που έγινε πορνοστάρ

Ίσως αρκετοί να μην το ξέρουν αλλά η Ηλέκτρα Γαλανού είναι εκείνη που άνοιξε το δρόμο για τις Ελληνίδες celebrity που ήθελαν να παίξουν το ρόλο της πορνοστάρ. Η Ηλέκτρα που είναι fetish model και performer έχει παίξει σε διάφορες πορνό ταινίες όπως «Η εκδίκηση της νύφης», «Αγρότισσα μόνη ψάχνεται», «Next Porn Model No1 & No2», ενώ συμπρωταγωνίστησε με τις Τζούλια Αλεξανδράτου και Βούλα Βαβάτση.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ