ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος από τις σχολές του Παναθηναϊκού

Οι σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, διοργανώνουν το πρώτο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος από τις σχολές του Παναθηναϊκού

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/11, στην Ελευθερούπολη Καβάλας με τη συμμετοχή των Σχολών «Μέγας Αλέξανδρος Καστοριάς», «Αγροτικός Αστέρας Βέροιας», «Πράσινη Ακαδημία Κομοτηνής», «Αινείας Θεσσαλονίκης» και «Ορφέας Ελευθερούπολης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού με χαρά ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του 1ου Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί τηνΚυριακή 8/11, στην Ελευθερούπολη Καβάλας με τη συμμετοχή των Σχολών «Μέγας Αλέξανδρος Καστοριάς», «Αγροτικός Αστέρας Βέροιας», «Πράσινη Ακαδημία Κομοτηνής», «Αινείας Θεσσαλονίκης» και «Ορφέας Ελευθερούπολης».

Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές θα προέρχονται από την ηλικιακή κατηγορίαΠαιδικό 2002-2003 και θα αγωνιστούν σε γήπεδο 11×11 και Προπαιδικό 2004-2005 που θα αγωνιστούν σε γήπεδο 9×9.

Στόχος του Πρωταθλήματος είναι να βρεθούμε κοντά στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές και να δώσουμε χαρά και συμβουλές στα παιδιά, ώστε να αγωνίζονται με αυτοπεποίθηση για τα όνειρά τους.

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού θέλουν να δυναμώσουν τους δεσμούς του Δικτύου, ανταλλάσσοντας εμπειρίες και ιδέες για την καλύτερη εξέλιξη των παιδιών μας που αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο για τον αθλητισμό, την οικογένεια και τον Παναθηναϊκό.

Ευχόμαστε καλό τουρνουά σε όλα τα παιδιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ