ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να κάνει… restart!

Με την νίκη να αποτελεί βασικό στόχο, ο Γιάννης Αναστασίου θα δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες που έχουν περιορισμένο χρόνο και ρόλο στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό (17:15 OTE SPORT, panathinaikos24.gr ) για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Να κάνει... restart!

Με μοναδικό στόχο την νίκη, προκειμένου να μην… μπει σε περιπέτειες, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται στον αποψινό αγώνα Κυπέλλου  με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο (17:15, OTE Sport 1, panathinaikos24.gr) να εντάξει στην ενδεκάδα νεοαποκτηθέντες παίκτες με περιορισμένο χρόνο και ρόλο.

Σκοπός αυτής της κίνησης από τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι αρχικά να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές  που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα έως καθόλου, ενώ παράλληλα να προφυλάξει αρκετούς βασικούς  εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ

Έτσι, θέση βασικού αναμένεται να πάρουν στη σημερινή αναμέτρηση οι Γενς Βέμερ στο δεξί άκρο της άμυνας και Ρόμπιν Λουντ στο χώρο του κέντρου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.800 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί, πως ο πρώτος έχεινα αγωνιστεί από τις 20 Αυγούστου και τον εκτός έδρας αγώνα με την Καμπάλα, ενώ ο δεύτερος μετρά μόλις  107 λεπτά συμμετοχής με το «τριφύλλι», αμφότεροι εξαιτίας τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Επίσης, θέση στην ενδεκάδα θα πάρουν οι Κοτσόλης ή Γιαννακόπουλος στο τέρμα, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Νίνης, Κλωναρίδης, Καλτσάς και Πέτριτς.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έχουν τεθεί οι Ατζαγκούν, Νάνο, Καρέλη, Δώνη, Μπούρμπο, Ζέκα και Αμπέντ, οι Τελάντερ και Σάντσεθ που κάνουν θεραπεία, προκειμένου να είναι έτοιμοι με την ΑΕΚ, ενώ οι Εσιέν-Κότσαρης συνεχίζουν ατομικό τους πρόγραμμα..

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Λαγός, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ. και Λάμπρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.