ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκαθαρίζει του Τελάντερ ενόψει ΑΕΚ

Καθοριστική αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα για το εάν -τελικά- ο Ράσμους Τελάντερ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, υποψήφιοι για ενδεκάδα Σάντσεθ και Κουτρουμπής.

Ξεκαθαρίζει του Τελάντερ ενόψει ΑΕΚ

Προβληματισμένος συνεχίζει να είναι ο Γιάννης Αναστασίου σχετικά με τους στόπερ που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι της Κυριακής (1/11, 19:30) κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο η  σημερινή ημέρα αναμένεται να  ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο προπονητής του  Παναθηναϊκού περιμένει τη σημερινή προπόνηση, προκειμένου να κρίνει σε τι κατάσταση βρίσκεται  ο Ράσμους Τελάντερ.

Να υπενθυμίσουμε,  πως στην χθεσινή προπόνηση ο Δανός αμυντικός έκανε ατομικό,  ωστόσο σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν βγάλει κανονικά το πρόγραμμα, τότε θα είναι αυτός που  θα παίξει δίπλα στον Στάθη Ταυλαρίδη.

Σε διαφορετική περίπτωση θα προτιμηθεί ένας εκ των Σάντσεθ και Κουτρουμπή.

Από εκεί και πέρα, ο 42χρονος τεχνικός μπορεί να  έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση  του Σωτήρη Νίνη στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο, ωστόσο προβληματίζεται για το αν θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός διεκδικεί τη θέση μαζί με τον Ατζαγκούν.

Παράλληλα,  «μάχη» για μια θέση στο βασικό σχήμα  θα δώσουν οι Νίκος Μαρινάκης και Γενς Βέμερ, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Από την άλλη, δεδομένη θεωρείται η επιστροφή των Στιλ, Νάνο, Ζέκα, Αμπέντ, Καρέλη και Μπεργκ στην ενδεκάδα, με τον Γιάννη Αναστασίου  να  σκοπεύει να επιστρέψει στο σχήμα 4-4-2 με ρόμβο και να εγκαταλείψει το 4-2-3-1 που είχε εφαρμόσει στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.