Ποδόσφαιρο

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Στο Κορωπί αναμένεται να βρεθεί ο Γιάννης Αλαφούζος, αυτή τη φορά ενόψει του Κυριακάτικου (1/11, 19:30) ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, με σκοπό να συνομιλήσει τόσο με το τεχνικό τιμ, όσο και με τους παίκτες της ομάδας.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ πλησιάζει και άπαντες στις τάξεις του Παναθηναϊκού θέλουν η  ομάδα να είναι πανέτοιμη ενόψει της  Κυριακάτικης  αναμέτρησης.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να κινηθεί, όπως με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο, όπου πριν το παιχνίδι βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί και συνομίλησε  τόσο με τους  παίκτες όσο και με το  τεχνικό τιμ και εν συνεχεία  συνόδεψε την ομάδα στο ξενοδοχείο που διέμεινε.

Με τον ίδιο τρόπο θα πράξει και σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς αναμένεται να δώσει  το παρών στο «Γ. Καλαφάτης» πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Έτσι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ πιθανότατα  το Σάββατο (31/10) να βρεθεί για ακόμη μια φορά στο Κορωπί, προκειμένου να μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά και με τους παίκτες.

Exit mobile version