ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με Φιλντ για το σερί!

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του τριφυλλιού με την Μαρίσα Φίλντ στη σύνθεσή της, υποδέχεται το Σαββάτο (31/10) στις 15:00 στο κλειστό της Κυψέλης τον Αίαντα Εύοσμου για την 3η αγωνιστική της Volley League γυναικών.

Με Φιλντ για το σερί!

Ο τεχνικός του τριφυλλιού Γιώργος Ρούσης θα έχει στη διάθεσή του την νεοαποκτηθείσα Καναδή κεντρική, Μαρίσα Φιλντ, από την οποία η ομάδα έχει πολλές προσδοκίες και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Την ίδια στιγμή ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει την Κωνσταντινίδου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή της Γκούζου λόγω ίωσης.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού Γιώργος Ρούσης δήλωσε σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση: «Θέλουμε στο παιχνίδι με τον Αίαντα να συνεχίσουμε τις νίκες σε συνδυασμό με καλές εμφανίσεις. Παράλληλα επιθυμούμε να ενσωματώσουμε στο παιχνίδι μας περισσότερα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά της η Νικολέτα Κουτουξίδου τόνισε: «Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα γι αυτό το παιχνίδι, που θα αποτελέσει και ένα τεστ ώστε να δούμε το βαθμό που έχει ενσωματωθεί στην ομάδα και η νέα μας συμπαίκτρια, η Μαρίσα Φιλντ.

Η αυριανή αναμέτρηση θα είναι επίσης εποικοδομητική ώστε να τεστάρουμε σε τι κατάσταση είμαστε ενόψει και των πιο δύσκολων παιχνιδιών που έρχονται. Γενικότερα νιώθουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και αρχίζουμε να βρίσκουμε σταδιακά το ρυθμό μας, παρά την κούραση από την επιβάρυνση όλης της περιόδου. Ελπίζω ότι με τη βοήθεια και του κόσμου μας θα πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.