ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η μεγάλη ευκαιρία του Σάντσεθ…

Ο Σέρχιο Σάντσεθ, είναι το μεγάλο… φαβορί για να πλαισιώσει τον Στάθη Ταυλαρίδη, στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο (19:30).

Η μεγάλη ευκαιρία του Σάντσεθ…

Ο Ισπανός, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι προκειμένου να ηγηθεί της «πράσινης» άμυνας, σχεδόν δύο μήνες μετά, έχει παίξει ελάχιστα, αφού οι τραυματισμοί δεν τον έχουν αφήσει σε… ησυχία.

Στο αυριανό μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Σάντσεθ αναμένεται να πάρει θέση βασικού, αφού ο Τελάντερ θα βρίσκεται εκτός, λόγω τραυματισμού. Αυτή η αναμέτρηση, θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον αμυντικό των «πράσινων», να ξαναβρεί τον δρόμο του, να κάνει ένα καλό ματς και να πάρει τη φανέλα βασικού στο… σπίτι του. Μια ευκαιρία που πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτεί…

Ένα ακόμα στοίχημα, θα είναι το κατά πόσο καλά η όχι, θα συνεργαστεί με τον «Ταύλα», με τον οποίο στα ματς που αγωνίστηκαν μαζί, δεν έδειχναν να έχουν βρει κώδικα επικοινωνίας. Αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερο ερωτηματικό, όσον αφορά το πώς θα παρουσιαστούν οι δύο άσοι του Παναθηναϊκού και κατ’ επέκταση η αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη, η παρουσία του Ισπανού, θα δώσει πολλές λύσεις στο «τριφύλλι», από πίσω… καθώς το ταλέντο του περισσεύει, έχει την πάσα και την μακρινή και την κοντινή και δεν αποκλείεται πολλές φορές να δούμε επιθέσεις των «πράσινων», που να ξεκινούν από τα δικά του πόδια.

Σε κάθε περίπτωση, η σχεδόν βέβαιη παρουσία του στην ενδεκάδα αύριο, είναι ένα μεγάλο crash test και για κείνον, διότι αν τα καταφέρει και αυτό συνδυαστεί με νίκη της ομάδας, ο Σάντσεθ θα μονιμοποιηθεί πλέον στο βασικό σχήμα, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο, προκειμένου να βρει ρυθμό και να βγάλει στο χορτάρι το ταλέντο του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.