ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Καμίνι» η Λεωφόρος!

Στα ύψη η συσπείρωση στον Παναθηναϊκό, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό «παρών» και να μετατρέπει στη γνωστή… κόλαση στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

«Καμίνι» η Λεωφόρος!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού υψώνουν ασπίδα προστασίας στην ομάδα και θέλουν να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη, στο πρώτο μεγάλο εντός έδρας ματς της σεζόν, στις εν ελλάδι υποχρεώσεις.  Δεν είναι τυχαίο ότι στο «Απόστολος Νικολαϊδης» οι «πράσινοι» έχουν ένα αήττητο σερί στο πρωτάθλημα που ξεπερνάει τον ένα χρόνο και τα 20 παιχνίδια! Αυτό δείχνε τη δύναμη που δίνει ο κόσμος σ’ αυτή την ομάδα.

Μέχρι χθες είχαν πουληθεί περίπου 14.000 εισιτήρια και είναι ελάχιστα τα «μαγικά χαρτάκια» για το αυριανό ματς. Εχουν απομείνει λίγα για τις θύρα 7 και 14 και κοστίζουν 10 ευρώ. Είναι δεδομένο ότι θα εξαφανιστούν και αύριο από νωρίς στα πέριξ της Λεωφόρου θα επικρατεί η γνωστή… πράσινη γιορτή!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ