ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Άλλη μία νίκη για τους Παίδες!

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο «Γ.Καλαφάτης».

Άλλη μία νίκη για τους Παίδες!

Οι «πράσινοι» έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχαν την κατοχή της μπάλας, σωστές τοποθετήσεις και καλές συνεργασίες, ενώ… επιβραβεύθηκαν και με ένα γκολ, στο 14ο λεπτό, όταν από σέντρα του Τζαβίδα ο Σερπέζης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ!

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ίδιο δυνατά, ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματα του με σουτ του Μαυρουδή μέσα από την αντίπαλη περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντοματά, στο 47’ και μόνο προς το τέλος του ματς απειλήθηκε η εστία του.

Οι Αρκάδες απείλησαν προς το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου με ένα διπλό δοκάρι και άλλο ένα στην εκπνοή του αγώνα μετά από λάθος απομακρύνσεις των νεαρών παικτών του Παναθηναϊκού.

 ΣΚΟΡΕΡ: 14’ Σερπέζης, 47’ Μαυρουδής

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιανίδης, Μπάκος, Καραγγιάννης, Κλάιφερτ, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Σερπέζης, Τζαβίδας, Ζαγαρίτης (70’ Ηλιάδης), Ντοματάς (72’ Αλεξόπουλος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ