ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Τρομερή ανατροπή, αλλά όχι και νίκη

Ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το πόλο ήρθε ισόπαλος 7-7 με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με τον Γιώργο Αφρουδάκη να πετυχαίνει 4 τέρματα.

Τρομερή ανατροπή, αλλά όχι και νίκη

Σε μία εντυπωσιακή αναμέτρηση στο «Ποσειδώνιο», ο Παναθηναϊκός έκανε την ολική ανατροπή και από το αρχικό 4-1 υπέρ του ΠΑΟΚ, βρέθηκε ακόμα και μπροστά στο σκορ, αλλά είδε τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την ισοπαλία.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που από το ξεκίνημα πήρε το προβάδισμα στο σκορ και το κράτησε για δύο οκτάλεπτα, διαμορφώνοντας το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παναθηναϊκός έδειχνε να μην έχει απαντήσεις και πολλοί πίστεψαν ίσως πως το παιχνίδι έχει κριθεί.

ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Οι «πράσινοι» του Τεό Λοράντου έκαναν όμως μία απίστευτη ανατροπή στο ματς και βρέθηκαν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα μπροστά στο σκορ με 6-7. Πρωταγωνιστής της τρομερής ανατροπής, ήταν για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Αφρουδάκης που τελείωσε την αναμέτρηση με 4 γκολ.

ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει την ανατροπή, αλλά ο ΠΑΟΚ βρήκε την απάντηση και με γκολ του Μιτελούδη  λίγο πριν τη λήξη πήρε τελικά την ισοπαλία.

ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 2-3, 1-2.

ΠΑΟΚ: Σολανάκης 3, Κόχειλας 2, Δημητριάδης 1, Μιτελούδης 1

Παναθηναϊκός: Γ. Αφρουδάκης 4, Δερμιτζάκης 1, Καρούντζος 1, Βιττέλας 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ