ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Στο «καμίνι» της Λεωφόρου!

Περίπου 17.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν το «Απόστολος Νικολαϊδης»… κολαστήριο, με σκοπό να σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στο «καμίνι» της Λεωφόρου!

Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν την αντεπίθεσή τους, μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και έπειτα από καιρό το «Απόστολος Νικολαϊδης» θα είναι κατάμεστο, με τον κόσμο να δείχνει για μια ακόμη φορά ότι και στα δύσκολα είναι δίπλα στην ομάδα. Η έδρα του «τριφυλλιού» είναι απόρθητη στην Ελλάδα κι έτσι πρέπει να παραμείνει, με τους οπαδούς να δημιουργούν μια «καυτή» ατμόσφαιρα, αλλά στα πλαίσια του φιλάθλου πνεύματος.

Κανείς δεν πρέπει να ξεφύγει, καμία φωτοβολίδα δεν θα πρέπει να πεταχτεί στον αγωνιστικό χώρο, καμία συμπεριφορά μη… Παναθηναϊκή δεν είναι αποδεκτή. Ο κόσμος θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη, με φωνή και παλμό, χωρίς ακρότητες. Και πάνω απ’ όλα θα πρέπει να έχει υπομονή. Να στηρίξει, να φωνάξει, να «παλέψει» κι αυτός…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ