ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δέκα στα 17 τρίποντα ο Φελντέιν!

Τώρα που βρήκε το χέρι του μακριά από τα 6.75 ο Δομινικανός είναι απόλαυση.

Δέκα στα 17 τρίποντα ο Φελντέιν!

Σαφώς δεν περιμέναμε το παιχνίδι με τον Κολοσσό για ν’ ανακαλύψουμε πως ο Τζέιμς Φελντέιν αποτελεί «ψαγμένη» μεταγραφή. Ο Δομινικανός ήρθε στην Ελλάδα με τον τίτλο του «μπόμπερ» αλλά  βλέπουμε να είναι θετικός και στις δύο άκρες του παρκέ ενώ στα συν του συμπεριλαμβάνεται κι η δημιουργία. Οι συνεργασίες που είχε στο πρώτο δεκάλεπτο με Ραντούλιτσα, Παπαγιάννη ήταν απολαυστικές, οι «δεινόσαυροι» του ΠΑΟ σκόραραν πανεύκολα αφού χάρης στον συμπαίκτη τους βγήκαν φάτσα με το καλάθι.

Ο παίκτης έβγαλε πολύ ενέργεια (ακόμα και τάπα έκανε στην προσπάθεια για τρίποντο του Λιούις στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου)  χωρίς να δείξει  κουρασμένος απ’ τον αγώνα στη Βαρκελώνη όπου μετά τους Καλάθη, Γκιστ είχε τον 3ο μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (32.18’’).

Επιπλέον εδώ και μερικές εβδομάδες δείχνει να έχει βρει για τα καλά το χέρι του. Πέντε τρίποντα με το Ρέθυμνο, τέσσερα χθες, είχε και 1/3 στο σπίτι της Μπάρτσα, συνολικά στα τρία τελευταία παιχνίδια σούταρε 10/17 τρίποντα. Σούπερ!

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.051 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.