ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός» (Vid)

Ως την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN.gr.

Ραντούλιτσα: «Η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός» (Vid)

Ο Σέρβος σέντερ σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, δήλωσε πως θεωρεί τη μεταγραφή του στους «πράσινους» ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του και τονίζει πως ήρθε στην ομάδα, γιατί θέλει να είναι με τους καλύτερους.

Παράλληλα, ο Ραντούλιτσα μιλάει για τη συνεργασία του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τον ρόλο που έπαιξε ο Σέρβος τεχνικός στην απόφαση του, ενώ υποσχέθηκε σκληρή δουλειά, για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στο CNN.gr:

«Μ αρέσουν οι προκλήσεις αλλά ίσως δεν είναι μόνον αυτός ο λόγος για την πορεία της καριέρας μου. Αυτό που κάνω είναι να αποδέχομαι πάντα τις προκλήσεις, που μου παρουσιάζονται. Τώρα είμαι εδώ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση από όλες. Γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα με τεράστια ιστορία. Μεγάλες προσδοκίες. Και μ’ αρέσει αυτό. Για αυτό κι είμαι εδώ. Γιατί θέλω να είμαι με τους καλύτερους».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον τόνισε ότι η πολύ καλή του συνεργασία με τον Τζόρτζεβιτς στην εθνική Σερβίας, ήταν επιπλέον λόγος για την απόφασή του.

Ενώ για το ποίημα “Αν” του Κίπλινγκ που τον έχει σημαδέψει τόσο στην ζωή του, όσο και στις επιλογές της καριέρας του: «Είναι κίνητρο για όλους, ένας «οδηγός ζωής». Να συνεχίσεις να προσπαθείς, πάντα για το παραπάνω, να βρίσκεις κίνητρο. Αυτό είναι και για μένα. Για αυτό και έκανα το τατουάζ. Κάθε φορά που το κοιτάζω, θυμάμαι ότι πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ στο όριο και να είμαι ένας σωστός άνθρωπος».

Ο Σέρβος σέντερ που υποσχέθηκε σκληρή δουλειά, πιστεύει πως η ομάδα σύντομα θα βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ για τους στόχους αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός πάντα έχει τους υψηλότερους στόχους. Βάζουμε πάντα υψηλούς στόχους για τους εαυτούς μας, επομένως το πρωτάθλημα Ελλάδας, το Κύπελλο, και το Final 4».

Οι δύο νίκες με τον Ολυμπιακό τον γέμισαν ικανοποίηση και υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν με τον ίδιο στόχο: «Υπόσχομαι στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι θα παλεύουμε σκληρά στο παρκέ. Θα παλεύουμε σκληρά για αυτούς, όπως κάνουν και εκείνοι για εμάς σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος απολαυστικός ήταν στην σύγκριση του με τον Τζέιμς Χάρντεν για το ποιος έχει την καλύτερη…γενειάδα!

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Σέρβου σέντερ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.