ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση»

Ο Σάσα Πάβλοβιτς κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, τόνισε πως κανένα ματς για την Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολο και πως θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη συγκέντρωση για να έρθει η πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Πάβλοβιτς: «Συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση»

Η αποστολή του «Εξάστερου», αναχώρησε για την Πολωνία, όπου την Παρασκευή οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Ζιελόνα Γκόρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

Ο Σέρβος φόργουορντ, αναφέρθηκε στα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός, ώστε να φύγει νικητής και τόνισε πως κανένα ματς για την Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για ένα σκληρό ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Από μέρους μας απαιτείται συγκέντρωση στην άμυνα και στην επίθεση και στα 40 λεπτά του αγώνα. Χρειαζόμαστε τη νίκη και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 19.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κακή εμφάνιση της ομάδας με την Μπαρτσελόνα: «Στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα γνωρίσαμε μια βαριά ήττα καθώς πληρώσαμε τα νεκρά μας διαστήματα. Μιλήσαμε μετά το ματς και αντιληφθήκαμε τα λάθη μας τα οποία και δεν πρέπει να επαναλάβουμε».

Για τη νίκη επί του Κολοσσού: «Ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, πήραν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί παίκτες και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Πλέον, όλη μας η προσοχή βρίσκεται στον αγώνα με τη Ζιέλονα, όπου και χρειαζόμαστε τη νίκη».

Για τα πολλά ταξίδια που έχει κάνει μέχρι τώρα η ομάδα: «Δεν είναι εύκολο να έχεις συνεχή ταξίδια, ωστόσο είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να ανταπεξέλθουμε και να μην επηρεαζόμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.