ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Όχι λόγια, αλλά έργα»

Ο Σάσα Πάβλοβιτς μέσα από το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εκφράζει την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα με την Ζιελόνα.

Πάβλοβιτς: «Όχι λόγια, αλλά έργα»

Ο άσος του «τριφυλλιού» δηλώνει θυμωμένος μετά την ήττα από την Ζιελόνα Γκόρα και όπως γράφει, πλέον δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για έργα.

Αναλυτικά το blog του Σάσα Πάβλοβιτς:

«Θα μου επιτρέψετε όμως και με κάθε σεβασμό να μη γράψω πάρα πολλά αυτή την εβδομάδα. Πιστεύω ότι τώρα δεν έχουν σημασία τα λόγια, αλλά τα έργα. Οι πράξεις μετρούν. Κι εμείς θα πρέπει να δείξουμε με πράξεις πόσο θυμωμένοι είμαστε.

Προσωπικά έχω θυμώσει με την εικόνα που παρουσιάσαμε στην Πολωνία που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από τη Ζιελόνα Γκόρα. Έχω θυμώσει και με τον εαυτό μου, είμαι έμπειρος παίκτης κι έπρεπε να έχω κάνει πολλά περισσότερα. Όλοι έχουμε θύμωσει με τους εαυτούς μας.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 20.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ναι, ξέρω… Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλές ατυχίες κι απουσίες. Αυτά δεν επιτρέπουν στο να υπάρχει ένταση και καλό επίπεδο στην προπόνηση».

Είναι επίσης αξιοσημείωτο, αν το συνδέσετε με τα προηγούμενα, το ότι σε σαράντα ημέρες έχουμε επισκεφτεί… δεκαέξι πόλεις κι έχουμε δώσει μόλις τρεις επίσημους αγώνες στο ΟΑΚΑ, ένας εκ των οποίων ήταν με τον Ολυμπιακό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.