ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Ελλάδα ο «Στράμα» έπιασε αμέσως δουλειά

Στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση βρίσκεται ο Αντρέα Στραματσόνι από το μεσημέρι της Τρίτης (10/11) και πήγε κατευθείαν στο «Γ. Καλαφάτης» όπου και έπιασε δουλειά.

Στην Ελλάδα ο «Στράμα» έπιασε αμέσως δουλειά

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στο «πράσινο» στρατόπεδο, καθώς πλησιάζει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έτσι μετά την άφιξη του Αντρέα Στραματσόνι για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας, ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» χωρίς να κάνει στάση, πήγε κατευθείαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί.

Προπόνηση δεν υπήρχε, αλλά ο 39χρονος τεχνικός συζήτησε με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, δείχνοντας από την αρχή μια πως θέλει να μπει «δυνατά» στη δουλειά. Παράλληλα υπήρξε συνάντηση και με τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα τον συναντήσουν από κοντά, αύριο Τετάρτη και θα προπονηθούν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του, καθώς είχαν διήμερο ρεπό.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πρώτες στιγμές του Ιταλού, έχουν γεμίσει αισιοδοξία τους «πράσινους» και το μόνο που απομένει είναι να φανεί η δουλειά του και στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.