ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο ΟΑΚΑ για την… επανεκκίνηση!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του το άσχημο ξεκίνημα που πραγματοποίησε στην Ευρωλίγκα, κάνοντας μια… νέα αρχή κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας στο κλειστό του ΟΑΚΑ (13/11, 21:45, ΕΡΤ, Panathinaikos24.gr).

Στο ΟΑΚΑ για την… επανεκκίνηση!

Μετά και την ήττα στην Πολωνία από τη Ζιέλονα Γκόρα, τα περιθώρια για τον «εξάστερο» έχουν στενέψει.

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κάνει σήμερα ένα νέο ξεκίνημα στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Ζαλγκίρις για την πέμπτη αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας, καθώς σε περίπτωση ήττας θα μπει σε… πραγματικούς μπελάδες!

Το «τριφύλλι», έχοντας τρεις ήττες (Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπαρτσελόνα, Ζιέλονα Γκόρα) και μόλις μία νίκη (Καρσίκαγια) μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, επιβάλλεται να κερδίσει σήμερα του Λιθουανούς, ώστε να αποφύγει τις… περιπέτειες.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 32.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, θα δει τον Νικ Καλάθη να αγωνίζεται με νάρθηκα στο χέρι, ενώ την επανεμφάνισή του αναμένεται να κάνει ο Τζέιμς Γκιστ μετά τον τραυματισμό του στη Βαρκελώνη.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Παπαγιάννης, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ εκτός θα παραμείνουν οι Παππάς και Μποχωρίδης.

Ξεχωριστή αναμένεται να είναι ση σημερινή βραδιά, καθώς εκτός από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (βοηθός προπονητής Ζαλγκίρις), στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί και ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος μετά την αποχώρηση του το 2012, θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.