ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τους ενώνουν πολλά (pics)

Αρκετοί φίλοι και πρώην συμπαίκτες, θα βρεθούν ως αντίπαλοι στο παρκέ του ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής, για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Τους ενώνουν πολλά (pics)

Δύο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης, αρκετά γνωστά πρόσωπα και ένας αγώνας που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, μετά και τις ήττες του Παναθηναϊκού από Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπαρτσελόνα και Ζιελόνα Γκόρα.

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλουν τη νίκη και μόνο αυτή στο σημερινό παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Euroleague, αλλά απέναντι τους έχουν την Ζαλγκίρις, η οποία αναμένεται να έρθει αρκετά «διαβασμένη», λόγω και των αρκετών προσώπων με «πράσινο» παρελθόν, που θα δώσουν τις κατάλληλες πληροφορίες για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Γιαφτόκας, Βουγιούκας-Panathinaikos24

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσους βρίσκεται ως γνωστόν στο τεχνικό τιμ της λιθουανικής ομάδας και γνωρίζει πολύ καλά τους Διαμαντίδη, Φώτση και Καλάθη, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν οι Ίαν Βουγιούκας και Ρομπέρτας Γιαβτόκας, που έχουν κατακτήσει Ευρωπαϊκό τίτλο με το τριφύλλι στο στήθος, ο πρώτος το 2011 και ο δεύτερος το 2007.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 24.375 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο άσος της Ζαλγκίρις, Μάντας Καλνιέτις έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Νικ Καλάθη, καθώς οι δυο τους οδήγησαν τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στην κατάκτηση του Eurocup τη σεζόν 2010-2011, όντας οι κορυφαίοι της ρώσικης ομάδας στην πορεία προς τον τίτλο.

Νικ Καλάθης, Μάντας Καλνιέτις-Panathinaikos24

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.