ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα ρεκόρ των Καλάθη-Πάβλοβιτς

Νικ Καλάθης και Σάσα Πάβλοβιτς, βλέπουν Ζαλγκίρις και αφηνιάζονται.

Τα ρεκόρ των Καλάθη-Πάβλοβιτς

Ο Νικ Καλάθης, στην πρώτη του θητεία στον Παναθηναϊκό, πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας, στα ματς των δύο ομάδων τη σεζόν  2011-2012.

Συγκεκριμένα στη νίκη του Παναθηναϊκού επί των Λιθουανών στο ΟΑΚΑ με 92-75 τον Νοέμβριο του 2011, ο Καλάθης είχε επτά ασίστ κάνοντας ρεκόρ (τότε) στις «τελικές πάσες» με την πράσινη φανέλα.  Ένα μήνα μετά, στο ματς στο Κάουνας, στη νίκη των «πράσινων» με 94-59, σκόραρε 17 πόντους σε μόλις 20 λεπτά συμμετοχής.

Και για τον νυν συμπαίκτη του Καλάθη, Σάσα Πάβλοβιτς, η Ζαλγκίρις αποτέλεσε… «θύμα». Με τη φανέλα της Μπουτούσνοστ (πριν πάει στο ΝΒΑ), το 2002, ο Πάβλοβιτς σκόραρε 22 πόντους, σε ένα εντυπωσιακό ματς, με νικητή την ομάδα του Μαυροβούνιου με 106-102, στην παράταση.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.126 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.