ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Κολαστήριο» η Λεωφόρος

Με γοργούς ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (21/11) στη Λεωφόρο. «Καμίνι» η Λεωφόρος, στο ματς «τελικό» με τον αιώνιο αντίπαλο.

«Κολαστήριο» η Λεωφόρος

Το «Απ. Νικολαΐδης» αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο να «εξαφανίζει» τα εισιτήρια, σε χρόνο dt!

Τα «μαγικά χαρτάκια» του μεγάλου ντέρμπι εξαντλούνται μέρα με τη μέρα και η Λεωφόρος αναμένεται να είναι κατάμεστη για δεύτερη φορά φέτος, μετά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Προς το παρόν, τα εισιτήρια που διατίθενται, είναι για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ενώ από Δευτέρα, όσα μείνουν, θα διατεθούν στον υπόλοιπο κόσμο (μη μέλη), αλλά ο αριθμός θα είναι πολύ μικρός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ