ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με μαχητική ψυχή!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Ιλίσιο κολυμβητήριο (19:00, panathinaikos24.gr, NS2), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

Με μαχητική ψυχή!

Το κολυμβητήριο αναμένεται κατάμεστο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με την ομάδα του Τεό Λοράντου, να… βουτάει στην πισίνα με μάτι που γυαλίζει, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του.

Οι «πράσινοι» μέχρι στιγμής μετρούν δύο νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες, βρίσκονται στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας και θέλουν απόψε, να ψαλιδίσουν τη διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Το κολυμβητήριο θα μετατραπεί σε… Λεωφόρος, η ομάδα θα τα δώσει όλα και παρά το γεγονός πως είναι το αουτσάιντερ, θα δώσει και την ψυχή της για να πάρει τη νίκη.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.