ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κορυφαίο δίδυμο Μπεργκ-Καρέλης»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον στην εποχή του Αντρέα Στραματσόνι, με τον Ιταλό να έχει σχηματίσει αρκετά καλή γνώμη για το υλικό που διαθέτει η ομάδα, ενώ παράλληλα θεωρεί κορυφαίο δίδυμο τους Μπεργκ και Καρέλη.

«Κορυφαίο δίδυμο Μπεργκ-Καρέλης»

Ο Σταματσόνι έχει μείνει ικανοποιημένος από τις πρώτες εικόνες που έχει αντικρίσει ως προπονητής του «τριφυλλιού», περιμένοντας τις επιστροφές των διεθνών παικτών για να συνεχίσει με όλη την ομάδα την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει σχηματίσει αρκετά καλή γνώμη για το υλικό που διαθέτει η ομάδα, ενώ στάθηκε στο επιθετικό δίδυμο Μπεργκ-Καρέλη, το οποίο χαρακτήρισε «top class».

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα Goal, ο Στραματσόνι έχει ξεχωρίσει τους δύο ποδοσφαιριστές, εκτιμώντας ότι ο Έλληνας επιθετικός μπορεί να κάνει αρκετές δουλειές στο γήπεδο, αν και χρειάζεται δουλειά σε κάποια τακτικά κομμάτια.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε και για τον Κάρλος Ζέκα, τον οποίο θεωρεί πολύτιμη μονάδα για την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.