ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι»

Καθημερινή δουλειά με σκοπό να εμφανιστεί έτοιμος για τη διεκδίκηση των τίτλων, πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ραντούλιτσα: «Δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι»

Ο Σέρβος θηριώδης σέντερ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο επίπεδο που βρίσκονται τώρα οι «πράσινοι», αλλά και στο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 6ης αγωνιστικής που κατέκτησε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε Πολυτιμότερο Παίκτη της 6ης αγωνιστικής σε συνδυασμό με την διατήρηση του αήττητη του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν;

«Οι δικές μου φιλοδοξίες είναι ταυτόσημες με της ομάδας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου ώστε να φτάνουμε στη νίκη σε κάθε αγώνα. Εφόσον το πετυχαίνουμε είμαι ευτυχής. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Σε ό,τι αφορά στην ανάδειξή μου σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους μας κι εφόσον η ομάδα νικά τότε όλοι είμαστε… MVP».

Είναι ο Παναθηναϊκός στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμείτε και εάν όχι τι πρέπει να βελτιώσει;

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και υπό το πρίσμα αυτό οφείλει να παρουσιαστεί πανέτοιμος όταν θα φτάσει η στιγμή να διεκδικήσει τους στόχους του. Κάθε μέρα δουλεύουμε με σκοπό να γινόμαστε καλύτεροι. Ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τους εαυτούς μας, πολύ περισσότερο τώρα που βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου ακόμα και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και χημεία».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχεις αγωνιστεί στην Ευρώπη, στο ΝΒΑ και την Κίνα, ποια είναι η άποψη σου για το ελληνικό Πρωτάθλημα;

«Κάθε πρωτάθλημα είναι διαφορετικό, έχει τις ιδιαιτερότητές του, τα θετικά και τα αρνητικά του. Το ελληνικό Πρωτάθλημα έχει επίπεδο και ποιότητα, άλλωστε το μπάσκετ στην Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στη συνείδηση του κόσμου. Το μόνο που μπορώ να προσθέσω λοιπόν είναι ότι χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.