ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Στις Βρυξέλλες για το Βέλγιο-Ισπανία ο ασύλληπτος τρομοκράτης του Παρισιού (vid)

Λίγες ώρες μετά την ακύρωση του φιλικού του Βελγίου με την Ισπανία στις Βρυξέλλες βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο με τον ύποπτο για τις επιθέσεις στο Παρίσι να βρίσκεται πολύ κοντά στο «Κινγκ Μποντουέν».

Στις Βρυξέλλες για το Βέλγιο-Ισπανία ο ασύλληπτος τρομοκράτης του Παρισιού (vid)

Η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί τελικά απόψε, παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί είχαν ταξιδέψει στην βελγική πρωτεύουσα, λόγω της έντονης ανησυχίας ότι μπορεί να ετοιμάζεται χτύπημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βελγικής εφημερίδας «Le Soir», ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο όγδοος τζιχαντιστής που συμμετείχε στα χτυπήματα της περασμένης Παρασκευής και παραμένει ασύλληπτος εθεάθη στα περίχωρα του γηπέδου, όπου θα γινόταν απόψε το φιλικό.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.