ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

«Λύγισε» on air ρεπόρτερ του BBC στο Παρίσι (vid)

Σε ζωντανή σύνδεση από την πλατεία Place de la République, ο Graham Satchell δεν θα καταφέρει ποτέ να ολοκληρώσει τη μετάδοση.

«Λύγισε» on air ρεπόρτερ του BBC στο Παρίσι (vid)

Eνας δημοσιογράφος του BBC ήταν τόσο συγκινημένος την ώρα που οι παρουσιαστές της εκπομπής Breakfast BBC, του έκαναν ερωτήσεις σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, που διέκοψε τη ζωντανή μετάδοσή του.

Ο Graham Satchell μιλούσε από την πλατεία Place de la République για την ελπίδα που ένιωθε βρισκόμενος ανάμεσα στους Παριζιάνους, όταν ξαφνικά έριξε το βλέμμα του χαμηλά, μακριά από την κάμερα.

Ήταν σαφώς συγκλονισμένος από τις επιθέσεις που σκότωσαν τουλάχιστον 129 ανθρώπους.

Κ. Αντετοκούνμπο στο P24.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα – Παίξαμε για τον Χουάντσο και τον Πάρη»
Κ. Αντετοκούνμπο στο P24.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα – Παίξαμε για τον Χουάντσο και τον Πάρη» 683 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Satchell, πατέρας τριών παιδιών σταματά για μια στιγμή τη μετάδοση, και ξαναβγαίνει στον αέρα για να ανακοινώσει ότι έχει ολοκληρώσει το ρεπορτάζ.

Πηγή: thetoc

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.