ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατραξιόν ο ψηλός

Ο Γιώργος Παπαγιάννης «φτιάχνει» τον κόσμο με τις επιθετικές του κινήσεις και την έφεση που έχει στο μπλοκ.

Ατραξιόν ο ψηλός

Θετικός για ένα ακόμα παιχνίδι ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο νεαρός σέντερ μπορεί να μην πάτησε παρκέ στον αγώνα με την Ζαλγκίρις (θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε πως θ’ ανταποκρινόταν στο μαρκάρισμα «δεινόσαυρων», μπαρουτοκαπνισμένων παικτών τύπου Γιαφτόκας-Βουγιούκα) αλλά με τον Αρκαδικό δεν έχασε σουτ, έδωσε μια αυτοκρατορική τάπα στο β΄ ημίχρονο σε προσπάθεια του αντιπάλου για κάρφωμα με μοναδικό μείον ότι χρεώθηκε γρήγορα με τρία φάουλ μέσα σε μόλις έξι λεπτά συμμετοχής.

Το παιδί ακόμα μαθαίνει τα βασικά, είναι αναμενόμενο να μην μπορεί να κοντρολάρει το θεόρατο κορμί του, παρόλα αυτά η παρουσία του στο παρκέ ισοδυναμεί με ατραξιόν και «φτιάχνει» τους οπαδούς, ας μην ξεχνάμε πόσο θερμά υποδέχθηκε ο κόσμος τη “generationnext” στον αγώνα με τον Κολοσσό (1/11, 107-66) όταν σε κάθε καλή προσπάθεια της αφεντιάς του, του Λούντζη, του «Χαραλαμπό» και του Παπαδάκη το ΟΑΚΑ παλλόταν από ευχαρίστηση. Ο 18χρονος φορ ξεχνά να αστοχήσει ως τώρα στο πρωτάθλημα έχοντας 71% στα δίποντα και 67% στις βολές…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.