ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πρόκληση για τον κόουτς

Πέρσι όλοι οι «Γιούγκοι» προπονητές καταποντίστηκαν κι ο Τζόρτζεβιτς θέλει να συνδυάσει με επιτυχίες το ντεμπούτο του.

Η πρόκληση για τον κόουτς

Μεγάλη πρόκληση για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς η φετινή επιτυχία με τον Παναθηναϊκό στη τρίτη του σεζόν ως head coach. Οι «πλάβι» θεωρούνται αυθεντίες στο μπάσκετ αλλά προπονητικά δείχνουν στα… down τους εδώ κι ένα χρόνο.

Στην Αθήνα απέτυχε παταγωδώς ο Ιβάνοβιτς, Στην Τουρκία, Ομπράντοβιτς-Ίβκοβιτς είδαν τις πλάτες της Καρσίγιακα που ζήτημα να είχε το 1/3 του προϋπολογισμού που χειρίστηκαν. Ο (Σλοβένος) Γιούρι Ζντοβιτς πάτωσε με την Γκαζιαντέπ που τερμάτισε 10η. Στη Γερμανία την πρωτιά δεν πήρε ούτε η Μπάγερν του Πέσιτς, ούτε η Άλμπα του Σάσα Ομπράντοβιτς ενώ στην ΑCB ο Περάσοβιτς καταποντίστηκε με τη Βαλένθια.

Ο Παναθηναϊκός εμπιστεύτηκε ξανά Σέρβο για να κάνει restart, ανέκαθεν στο «τριφύλλι» προτιμούσαν τους γείτονες, οι μεγαλύτερες επιτυχίες του σωματείου έχουν φαρδιά -πλατιά υπογραφή «Γιούγκων» (Παβλίσεβιτς, Σούμποτιτς, Μάλκοβιτς, Ομπράντοβιτς, Ιβάνοβιτς).

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 205.130 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Σέρβοι είναι μάστορες στην ανάδειξη νέων παικτών κι η παρουσία Κόνιαρη, Λούντζη, Παπαγιάννη, Χαραλαμπόπουλου, Γιάνκοβιτς, Παππά «φώναζε» ότι χρειαζόταν κόουτς να τους αξιοποιήσει και θα τους κάνει να νιώσουν σημαντικοί.  Το ξεκίνημα είναι ελπιδοφόρο αν εξαιρέσουμε το κακό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.