ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Η θέση σου σε περιμένει»

Μεγάλο διαγωνισμό για τους φίλους της ομάδας από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον νικητή να παρακολουθεί με ένα ακόμη άτομο της επιλογή του, την αναμέτρηση κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, από τις από τις courtside θέσεις του ΟΑΚΑ.

«Η θέση σου σε περιμένει»

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook, o νικητής θα παρακολουθήσει μαζί με ένα άτομο της επιλογής του την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Lokomotiv Kuban (20/11, 21:45) από τις courtside θέσεις και θα πάρει ένα μοναδικό δώρο από το PAO Shop.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ στο facebook.

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!Ο νικητής θα παρακολουθήσει μαζί με ένα άτομο της επιλογής του τ…

Posted by Panathinaikos BC on Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.