ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποστολάκης: «Μεγάλο κίνητρο για νίκη επί του Ολυμπιακού»

Το ντέρμπι του Σαββάτου θα βγάλει έναν νικητή και αυτός πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Στράτος Αποστολάκης, εξηγώντας τους λόγους που το «τριφύλλι» χρειάζεται τη νίκη.

Αποστολάκης: «Μεγάλο κίνητρο για νίκη επί του Ολυμπιακού»

Ο Στράτος Αποστολάκης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr,  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου, στην μέχρι τώρα πορεία του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα, ενώ εξέφρασε και την άποψη του σχετικά με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στράτος Αποστολάκης στο www.panathinaikos24.gr:

-Η χρονιά για τον Παναθηναϊκό δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Πείτε μου δύο λόγια…

«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε από την αρχή με μεγαλύτερες προσδοκίες για την ομάδα. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά ειδικά στην Ευρώπη. Ο σχεδιασμός της ομάδας είχε στηριχτεί στην καλή πορεία στην Ευρώπη τόσο για λόγους πρεστίζ όσο και για οικονομικούς λόγους κάτι που φυσικά δεν έγινε».

-Μετά από κάποιες… αναταραχές που πέρασε η ομάδα τόσο σε Ευρώπη (αποκλεισμός από Καμπάλα) όσο και στο πρωτάθλημα, οι άνθρωποι της διοίκησης αποφάσισαν να απομακρύνουν τον Γιάννη Αναστασίου από την τεχνική ηγεσία…

«Η απόλυση του προπονητή ήταν αναμενόμενη. Όταν η ομάδα αποτυγχάνει στην Ευρώπη, που είναι ο βασικός της στόχος και δεν έχει την επιθυμητή πορεία είναι λογικό. Θεωρώ ότι ο προπονητής είναι ο βασικός υπεύθυνος τόσο για τα λάθη που έγιναν στις μεταγραφές αλλά και την ίδια ώρα για την κακή απόδοση της ομάδας».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Έχετε ζήσει ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ντέρμπι. Ποια τα συναισθήματα κυριαρχούν πριν από ένα ντέρμπι για τους πρωταγωνιστές;

«Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα συναισθήματα πριν από ένα ντέρμπι. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι κρίσιμα και έχουν μεγάλη δυναμική. Σ’ όλους τους φιλάθλους μετά το τέλος της χρονιάς στο μυαλό τους έρχονται αυτά τα παιχνίδια. Όλο το βάρος πέφτει πάνω στα αποτελέσματα αυτών των παιχνιδιών. Παραδείγματος χάρη για τους φίλους του Παναθηναϊκού η νίκη με 0-3 στο Καραϊσκάκη μπορεί να τους έδωσε ίδια ή και μεγαλύτερη χαρά από το να κατακτούσαν το πρωτάθλημα. Όλοι προετοιμάζονται αρκετά γι΄ αυτά τα παιχνίδια και όλοι θέλουν να κερδίζουν».

-Ποια τα… προγνωστικά σας για το ντέρμπι του Σαββάτου;

«Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερα κίνητρα να κερδίσει απ΄ ότι ο Ολυμπιακός. Οι “πράσινοι”, με την πρόσληψη του νέου προπονητή ,θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή και να πλησιάσουν όσο πιο κοντά στην βαθμολογία τον Ολυμπιακό. Πρέπει να μείνουν κοντά και να διεκδικήσουν με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Σίγουρα, αν καταφέρουν να το κατακτήσουν κιόλας, η χρόνια θα θεωρηθεί επιτυχημένη. Κάτι που σημαίνει, πως είναι λογικό η ομάδα μας να θέλει να κερδίσει τον Ολυμπιακό, εκμεταλλευόμενη παράλληλα και τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακό στην Ευρώπη, που την δεδομένη στιγμή τον απασχολούν περισσότερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.