ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα κλικ της «πράσινης» βραδιάς στο νέο PAO Shop (Pics)

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση, ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνης εγκαινίασαν το νέο κατάστημα Pao Shop στο κλειστό γήπεδο «Π. Γιαννακόπουλος» και έδωσαν χαρά σε μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στην γιορτή.

Τα κλικ της «πράσινης» βραδιάς στο νέο PAO Shop (Pics)

Σε μια εντυπωσιακή βραδιά, ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνης έκαναν πράξη αυτό που είχαν στο μυαλό τους εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Στα εγκαίνια του PAO Shop βρέθηκε σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ, αλλά και αθλητές απ’ όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, καθώς και φίλοι του συλλόγου μικροί και μεγάλοι.

Δείτε τις φωτογραφίες από την χθεσινή βραδιά…

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 393 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
 ÅÃÊÁÉÍÉÁ ÔÏÕ ÊÁÔÁÓÔÇÌÁÔÏÓ PAO SHOP ÓÔÏ ÃÇÐÅÄÏ ÔÇÓ ËÅÙÖÏÑÏÕ ÁËÅÎÁÍÄÑÁÓ
PHOTO_01
PHOTO_05
PHOTO_07
PHOTO_08
PHOTO_11
PHOTO_15
PHOTO_17
PHOTO_24
PHOTO_29
PHOTO_30
PHOTO_32
PHOTO_35
PHOTO_37
PHOTO_39
PHOTO_41

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Στόλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.