ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη Λεωφόρο για το ντέρμπι ο Σκίμπε

Στις εξέδρες της Λεωφόρου θα βρεθεί ο Μίκαελ Σκίμπε προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Σαββάτου (21/11) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στη Λεωφόρο για το ντέρμπι ο Σκίμπε

Το… παρών στο ελληνικό clasico  θα δώσει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Μίκαελ Σκιμπε.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της εφημερίδα «Sportday», ο Σκίμπε αποφάσισε να παραμείνει Αθήνα,  προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί, πως ο ομοσπονδιακός προπονητής θα προσπαθήσει να παρακολουθήσει  όσα περισσότερα παιχνίδια της Superleague μπορεί, ώστε να αρχίζει να σχηματίζει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.876 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απο εκεί και πέρα, με την λήξη του αγώνα, ο Γερμανός τεχνικός θα αναχωρήσει για το εξωτερικό, καθώς θέλει να… τσεκάρει από κοντά  Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σκοπός αυτού του ταξιδιού και συνάμα αυτής της κίνησης,  είναι να έχει μία  σφαιρική εικόνα για το έμψυχο δυναμικό της «γαλανόλευκης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.