ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε»

Ο Ρόμπιν Λουντ σε δηλώσεις του στον φινλανδικό Τύπο τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει τη νίκη για για να ευχαριστήσει τον κόσμο του.

Λουντ: «Τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε»

Ο Ρόμπιν Λουντ αναφέρθηκε τόσο στην φιλοσοφία του νέου προπονητή της ομάδας όσο και στην σημερινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θεωρείται το πιο καυτό ντέρμπι στη χώρα. Ο κόσμος με σταματάει στους δρόμους, τα εστιατόρια και τις καφετέριες. Οι σερβιτόροι μου εύχονται καλή τύχη και μου ζητούν νίκη. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει μετά το ματς».

Ο Λουντ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Αντρέα Στραματσόνι.

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Ο νέος Ιταλός προπονητής και οι δύο βοηθοί του ήρθαν κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Είναι ξεκάθαρο το νέο στιλ που θέλουν να περάσουν και νομίζω έχουμε καταλάβει πως θέλουν να παίξουμε».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώην παίκτης της Ελσίνκι μίλησε και για το πάθος των συμπαικτών του λίγες ώρες πριν την έναρξη της «μητέρας των μαχών».

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δείξουν τις δυνατότητες του και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή. Οι προπονήσεις ήταν πολύ δυνατές και όλοι θέλουν να παίξουν στο ντέρμπι. Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.