ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ώρα… ντέρμπι!

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των ανδρών θα διεκδικήσει σήμερα ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου (4η αγωνιστική, 22/11, 18.00).

Ώρα… ντέρμπι!

Οι «πράσινοι» που στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετρούν μία νίκη, θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους εντός έδρας στο γυμναστήριο της Κυψέλης με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά τις νίκες επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και της Αντβέρπ στην Ευρώπη.

Η αποστολή του “τριφυλλιού” αναμένεται να είναι δύσκολη, με τον λίμπερο της ομάδας Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να δηλώνει: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι διότι ο Φοίνικας διανύει περίοδο φορμαρίσματος. Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι πάντα αμφίρροπες και δεν μπορεί κανείς να προβλέψει το αποτέλεσμα. Ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε μόνο τη νίκη και ειδικά την Κυριακή που θα έχουμε και τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας έχει πολύ καλή ψυχολογία λόγω των δύο τελευταίων νικηφόρων αποτελεσμάτων που έχει πετύχει, αλλά κι εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, που έχει ύψιστη βαθμολογική σημασία».

Η αναμέτρηση στην Κυψέλη θα είναι 13η των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα με τον Φοίνικα να προηγείται στις νίκες με 8-4.

Παναθηναϊκός: Νέα αποχώρηση από την ομάδα βόλεϊ γυναικών
Παναθηναϊκός: Νέα αποχώρηση από την ομάδα βόλεϊ γυναικών 9.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.