ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Η χειρονομία του ανθρώπου του ΟΣΦΠ στη Λεωφόρο! (video)

Δείτε το βίντεο του panathinaikos24.gr στο οποίο άνθρωπος της ασφάλειας του ΟΣΦΠ (σ.σ. πιθανότατα αστυνομικός στη φρουρά Μαρινάκη) μόλις έχει κάνει άσεμνη χειρονομία στον κόσμο του Παναθηναϊκού και… ξεκινούν τα μπάχαλα!

Η χειρονομία του ανθρώπου του ΟΣΦΠ στη Λεωφόρο! (video)

Λίγο πριν από την είσοδο του «τριφυλλιού» για ζέσταμα, ο συγκεκριμένος μόλις έχει βάλει το δεξί του χέρι κάτω από το στόμα του και έχει κάνει τη γνωστή άσεμνη χειρονομία στον κόσμο που βρισκόταν στη θύρα 11. Δίπλα του ο Σάββας Θεοδωρίδης χαμογελάει, όταν το αντιλαμβάνεται…

Αμέσως, αρχίζουν τα… μπάχαλα στη θύρα και το ξύλο από τα ΜΑΤ, για το οποίο έγραψε ο Κουκουλάκης στο φύλλο αγώνα.

Ετσι, για να καταλάβουμε πως και γιατί, πολλές φορές, ξεκινούν τα επεισόδια…

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ