ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είχαμε πολλές και συγκεκριμένες πληροφορίες για προβοκάτσια»

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει το προγραμματισμένο για την Τετάρτη συλλαλητήριο εξήγησε ο Γιάννης Αλαφούζος, με δήλωσή του στον ΣΚΑΪ.

«Είχαμε πολλές και συγκεκριμένες πληροφορίες για προβοκάτσια»

«Στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του σημερινού ΔΣ συζητήσαμε το θέμα του συλλαλητηρίου. Είχαμε συγκεκριμένες και πολλές πληροφορίες ότι πρόκειται να έχουμε προβοκάτσιες οι οποίες θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες και θα αμαύρωνε και τη διαδήλωση που θέλαμε να κάνουμε αλλά και τον Παναθηναϊκό», τόνισε εξερχόμενος από το ΔΣ της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης και θα την κάνουμε μόλις μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε ασφάλεια και ηρεμία. Είναι και πρόσφατα τα επεισόδια που είχαμε το Σάββατο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.