ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιείκεια αν βοηθήσει στον εντοπισμό των ενόχων

Επιείκεια στην ποινή για τα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πρόκειται να έχει ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που βοηθήσει την Πολιτεία στη σύλληψη των δραστών.

Επιείκεια αν βοηθήσει στον εντοπισμό των ενόχων

Σύμφωνα με δημοσίευμα από «Τα Νέα», ο νέος αθλητικός νόμος δίνει την δυνατότητα στις ομάδες να ελαφρύνουν την θέση τους αν βοηθήσουν στην πάταξη της βίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν στη σύλληψη των δραστών των επεισοδίων της Λεωφόρου ενώ ήδη η αστυνομία εξετάζει τα βίντεο του αγώνα για την ταυτοποίηση τους.

Γυρνώντας το χρόνο πίσω, θα δούμε ότι το συγκεκριμένο γεγονός είχε γίνει και με τον Παναιτωλικού, όταν είχε βοηθήσει τις δυνάμεις της Αστυνομίας για τον εντοπισμό οπαδού που είχε δημιουργήσει πρόβλημα, με την ομάδα από το Αγρίνιο να απαλλάσσεται από τις κατηγορίες.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.961 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να επισημάνουμε, ότι σχετικό άρθρο του νόμου σε περίπτωση που η εκάστοτε ομάδα βοηθήσει για τη σύλληψη των δραστών,  αναφέρει: «η συνεργασία των ανωτέρω νομικών και φυσικών προσώπων με τις Αρχές και η παροχή στοιχείων, όταν έχουν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, αποτελούν ελαφρυντικές περιστάσεις που λαμβάνονται υπόψη κατά την επιμέτρηση του ύψους του προστίμου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.