ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπέντ: «Πρόβλημα στο σκοράρισμα»

Ο Μεχντί Αμπέντ σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στην σημερινή ήττα από τον Ηρακλή και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Αμπέντ: «Πρόβλημα στο σκοράρισμα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί, στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα αλλά δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και σε αυτόν τον τομέα είχαμε πρόβλημα». 

Για την επιθετική λειτουργία της ομάδας του: «Το πρόβλημα ήταν το σκοράρισμα όπως είπατε, στο τελευταίο κομμάτι έπρεπε να δείξουμε καλύτερη εικόνα και αυτό μας απογοητεύει γενικότερα, διότι είχαμε ευκαιρίες αλλά στα τελευταία 20 μέτρα δυσκολευόμασταν».

Τι να περιμένει ο κόσμος της ομάδας, για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πάντα είμαστε αισιόδοξοι για το καλύτερο, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και πιστεύουμε σε μία καλύτερη συνέχεια. Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για πρωτάθλημα. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.269 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.