ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να είμαστε σίγουροι για Καρέλη»

Ο αθλητικός διευθυντής της Γκενκ, Ντιμίτρι Ντε Κόντε, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Νίκο Καρέλη.

«Να είμαστε σίγουροι για Καρέλη»

Ως δύσκολο οικονομικά εγχείρημα χαρακτήρισε ο αθλητικός διευθυντής της Γκενκ την περίπτωση του Νίκου Καρέλη. Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι ο σύλλογος θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος για την αξία ενός μεταγραφικού στόχου, προτού προχωρήσει στην απόκτησή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ναι τον παρακολουθούμε. Αλλά την περασμένη εβδομάδα δεν μπόρεσε να παίξει με τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο εγχείρημα οικονομικά για ένα κλαμπ σαν την Γκενκ και έχουμε εναλλακτικές λύσεις για να στραφούμε. Δεν θα κάνουμε τρέλες» δήλωσε ο Ντιμιτρί Ντε Κοντέ, προσθέτοντας:

«Ο σύλλογος είναι ξανά υγιής οικονομικά χάρη σε μερικές πωλήσεις και λίγη τύχη, αφού πήραμε χρήματα από τους Ντε Μπρόινε και Μπεντέκε. Η μεγάλη τρύπα που φοβούνταν όλοι, καλύφθηκε. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ένας παίκτης που αποκτάμε, προσθέτει πραγματικά αξία στο ήδη υπάρχον ρόστερ».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.