ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Απαράδεκτο να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα»

Εμφανώς ενοχλημένος από την απόδοση των παικτών του, εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο.

«Απαράδεκτο να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα»

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στη συγκέντρωση που έλλειπε από τους παίκτες του, τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως περιμένει την αντίδρασή τους στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Πρώτα απ ‘όλα θα ήθελα να συγχαρώ τον κόουτς για την καλή δουλειά που γίνεται στο Λαύριο. Δεν μπορώ να πω μόνο ότι παίξαμε άσχημα εμείς, αφού το Λαύριο ήταν πολύ καλό και μας έκανε να παίξουμε άσχημα. Από την άλλη, θέλω να πω ότι ήταν απαράδεκτο το ότι δεν είχαμε συγκέντρωση. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από μια καλή εμφάνιση και νίκη στην Euroleague, όπως αυτή επί της Καρσίγιακα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και θέλουμε να το διορθώσουμε».

Για τη συζήτηση που είχε με τους παίκτες του και τι περιμένει στη συνέχεια: «Κάναμε μια συζήτηση με τους παίκτες σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε στην απόδοσή μας. Περιμένω την αντίδρασή τους. Είναι απαράδεκτο για το επίπεδο των παικτών και της ομάδας να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Στο 69-69 πετάξαμε τρεις φορές τη μπάλα έξω και δώσαμε την ευκαιρία στο Λαύριο να περάσει μπροστά».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 19.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.