ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η «πρώτη» του Παππά

Ο Νίκος Παππάς, «πάτησε» ξανά παρκέ, μετά την 16η Μαΐου, όταν και τραυματίστηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου.

Η «πρώτη» του Παππά

Η σημερινή μέρα ήταν σημαντική για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά από σχεδόν 6,5 μήνες, ο Νίκος Παππάς, επανήλθε στη δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, στα περσινά play offs.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς «πέρασε» τον Έλληνα γκαρντ στο παρκέ του Λαυρίου, περίπου 2,5 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου, προλαβαίνοντας να μοιράσει και δύο εξαιρετικές ασίστ στον Ραντούλιτσα.

Ο Παππάς, όπως είναι λογικό δεν βρίσκεται ακόμα στο 100%, η μάλλον απέχει παρασάγγας από το 100%, ωστόσο από την πρώτη του αυτή συμμετοχή, παρότι ο Παναθηναϊκός έκανε ένα κακό παιχνίδι, το rotation της ομάδας άνοιξε, αφού ο «Σάλε» είχε στη διάθεσή του έναν ακόμα περιφερειακό παίκτη.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παππάς, είχε καλά τρεξίματα, έφυγε όταν έβρισκε ευκαιρία στο ανοικτό γήπεδο, δεν κατάφερε να τελειώσει κάποιες φάσεις, που υπό κανονικές συνθήκες, θα τις ολοκλήρωνε με ευκολία, είχε δυο-τρία άστοχα σουτ, ωστόσο στα 12:50 που αγωνίστηκε δεν έμοιαζε να έχει φόβο, έβαζε το κορμί του δυνατά και «πήγαινε» στην επαφή.

Ο χρόνος δουλεύει πλέον υπέρ του, αγώνα με αγώνα θα γίνεται όλο και καλύτερος, με τον Τζόρτζεβιτς φυσικά να έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο όσον αφορά τους «κοντούς» της ομάδας του.

Πλην του Καλάθη ο οποίος έπαιξε για 33:02, Φελντέιν και Διαμαντίδης, «έπεσαν» στα 17:38 και 18:20, αντίστοιχα, με τον μ.ο. να μικραίνει όσο ο Παππάς, παίρνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Το ματς της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα, που δεν είναι κομβικής σημασίας, αλλά σε κάθε περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ σημαντικό, προκειμένου να βελτιώσει το ρεκόρ του στον όμιλο, ο γκαρντ των «πράσινων» θα βρει την ευκαιρία να παίξει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να «βάλει» άλλο ένα ματς στα πόδια του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.