ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρίτο σερί παιχνίδι με +10 πόντους

Η κούραση από την υπερπροσπάθεια της Σμύρνης, κόστισε στον Νικ Καλάθη στο πρώτο ημίχρονο.

Τρίτο σερί παιχνίδι με +10 πόντους

Ανεβαίνει επιθετικά ο Νικ Καλάθης που κόντρα στο Λαύριο για πρώτη φορά φέτος συμπλήρωσε τρία σερί παιχνίδια που σκόραρε διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο διεθνής γκαρντ μετά τους 14 πόντους στη Σμύρνη (και τους 10 στην Κουμπάν) έβαλε 16 στο Λαύριο, κάνοντας ατομικό ρεκόρ για φέτος στην Α1, αφού η προηγούμενη καλύτερή του επίδοση ήταν στην Πάτρα (12 πόντοι).

Οι 10 ασίστ που μοίρασε τη Δευτέρα είναι επίσης το ταβάνι του ως τώρα, μετά τις 8 που έδωσε εναντίον του Κολοσσού με τον «εγκέφαλο» του Εξάστερου να βγάζει 33 λεπτά στο παρκέ, έχοντας παίξει 34 λεπτά ώρες νωρίτερα, στο αφιλόξενο γήπεδο της Καρσίγιακα.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κούραση του βγήκε στο πρώτο μέρος αλλά στη συνέχεια ήταν εξαιρετικός, τώρα μάλιστα που μπαίνει στο rotation κι ο Παππάς, ο Νικ αναμένεται να πάρει ανάσες οι οποίες είναι απαραίτητες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.