ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Σφαγή της Παναχαϊκής στην Πάτρα από τον Σελίμο!

Προπαγάνδα τέλος! Ο Γιάννης Αυλακιώτης αποδεικνύει με ντοκουμέντα ότι η διαιτησία Σελίμου ήταν άψογη για τον Παναθηναϊκό. Την Παναχαϊκή έσφαξε στο γόνατο ο διεθνής (θέμα χρόνου να γίνει πλέον) ρέφερι.

Σφαγή της Παναχαϊκής στην Πάτρα από τον Σελίμο!

Aπό χθες το βράδυ φίλοι μου γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια από τη γνωστή μούργα τούτου εδώ του site να δυσφημιστεί το προϊόν του Κυπέλλου. Στα πλαίσια της αισχρής αυτής προπαγάνδας οι «Ασβεστάδες» του sdna.gr παρουσίασαν μια σειρά από βίντεο με τα (και καλά) λάθη του Σελίμου κατά του Παναθηναϊκού. Καλό το ψέμα, αλλά ευτυχώς η αλήθεια είναι σαν το τρένο των 9. Περνάει κάποια στιγμή και τα ισοπεδώνει όλα.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στο gavros.gr η αλήθεια έλαμψε σαν την ιδρωμένη καράφλα του Μπαρτέζ, την ώρα που την ασπαζόταν ο Λοράν Μπλαν. Ο σκοτεινός ρόλος του καταπράσινου Σελίμου αποκαλύφθηκε: «Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός 1-2, όμως για μια ακόμη φορά οι “πράσινοι” ευνοήθηκαν από τη διαιτησία. Άνοιξαν το σκορ στο 7’ με γκολ του Κλωναρίδη, όμως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του σκόρερ, ο οποίος τραβάει τη φανέλα του Ασίγκμπα». Ο προκλητικός Σελίμος όμως έκλεισε τα μάτια και δεν έδωσε το καθαρό φάουλ. Το ίδιο έκανε και σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο με τα αιμοσταγή δρεπάνια του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ