ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι προτάσεις του Παναθηναϊκού για τη βελτίωση του πρωταθλήματος

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα τις προτάσεις που κατέθεσε για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος.

Οι προτάσεις του Παναθηναϊκού για τη βελτίωση του πρωταθλήματος

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε μία ολοκληρωμένη πρόταση στη σημερινή συνεδρίαση για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος της Super League και οι αλλαγές που προτείνει είναι ριζικές, σε σχέση με τη μορφή που έχει αυτή τη στιγμή η διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» προτείνουν πρωτάθλημα 14 ομάδων και στη συνέχεια playoffs από τον 1ο μέχρι και τον 6ο της βαθμολογίας, όπου θα κριθεί ο τίτλος και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ δύο ομάδες θα υποβιβάζονται, με τον 12ο και τον 13ο να παίζουν αγώνες μπαράζ για το ποιος θα παραμείνει στην κατηγορία.

Παράλληλα, υπάρχει σχέδιο για σημαντικές αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων, καθώς και στη δομή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, σε μία πρόταση που θα συζητηθεί ανάμεσα στα μέλη της Λίγκας, το επόμενο διάστημα.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.871 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.