Ποδόσφαιρο

Γιαννακόπουλος: «Στο μυαλό όλων τα επεισόδια και η τιμωρία»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είναι δυνατόν να μην έχουν το μυαλό τους, στα επεισόδια της Λεωφόρου και την τιμωρία που ακολούθησε, κάτι που επισήμανε σε δηλώσεις του στη Nova, o Νίκος Γιαννακόπουλος.

Ο νεαρός τερματοφύλακας των «πρασίνων», αφού λοιπόν αναφέρθηκε στα εξωγηπεδικά γεγονότα που απασχολούν την ομάδα, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι στη Βέροια και για τον Αντρέα Στραματσόνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχει στο μυαλό όλων των παικτών όλο αυτό, με αυτά τα γεγονότα. Είναι κάποια άσχημα πράγματα που κανείς δεν τα θέλει, όλοι θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και περιμένουμε τα μεγάλα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα, θα πρέπει να συνεχίσουμε».

 Για τον αγώνα στη Βέροια: «Είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά εμείς είμαστε Παναθηναϊκός. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για τις συνθήκες αυτού του παιχνιδιού και πάμε για τη νίκη. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τον αντίπαλο γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα, και πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Για τον Αντρέα Στραματσόνι: «Ως Ιταλός κάνει πολλή τακτική. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά στις νέες τακτικές του προπονητή μας, θα κοιτάξουμε να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο για να έρθουν οι νίκες στη συνέχεια».

Exit mobile version