ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Δεν αφήνω ημέρα να πάει χαμένη»

Να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του δώσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, θέλει ο Γιώργος Παπαγιάννης, όπως τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στα Τρίκαλα.

Παπαγιάννης: «Δεν αφήνω ημέρα να πάει χαμένη»

Ο 18χρονος σέντερ του «τριφυλλιού» μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε στη Nova και τόνισε πως δεν έχει αφήσει μέρα χωρίς να δουλέψει, ενώ για το ματς της Παρασκευής (11/12) κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα, είπε πως στο μυαλό όλων είναι η νίκη για να ξεχαστεί η εμφάνιση του α’ γύρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καθε ημέρα δουλεύω. Δεν έχω αφήσει καμία ημέρα να περάσει και να ξεκουραστώ. Πάντα σκέφτομαι το μπάσκετ. Είμαι 18 χρόνων και δεν θέλω να αφήσω καμία ευκαιρία να πάει χαμένη».

Για την αναμέτρηση με την Ζιέλονα Γκόρα (11/12) και την ήττα στο ματς του α’ γύρου: «Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμενε κανείς. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.