Ποδόσφαιρο

Διορία στον Μαρινάκη να παραιτηθεί

Διορία ενός μήνα, από την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, προκειμένου να παραιτηθεί από πρόεδρος του Ολυμπιακού, έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς καθαρογράφτηκε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μετά τους περιοριστικούς όρους που είχαν επιβληθεί από τον ανακριτή διαφθοράς στον Βαγγέλη Μαρινάκη για απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, στις 5 Νοεμβρίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε αποφασίσει ότι υπάρχει παραβίαση του αθλητικού Νόμου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρό του. Παρ’ όλα αυτά, έναν ολόκληρο μήνα μετά, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» παρέμενε κανονικά στο «τιμόνι» του συλλόγου, έχοντας -τόσο ο ίδιος όσο και η πειραϊκή ΠΑΕ- προσβάλει την σχετική απόφαση.

Μέχρι και τη Δευτέρα (7/12), η ΕΕΑ είχε καθυστερήσει να καθαρογράψει την απόφασή της και να την αποστείλει στον Ολυμπιακό και τον Β. Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να μπορεί και ο ίδιος να παραμένει κανονικά στη θέση του, από τη στιγμή που το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει φτάσει στα χέρια των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

Exit mobile version