ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Μπορούσε τη νίκη αλλά..

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με 10-10 απέναντι στην Βουλιαγμένη εκτός έδρας. Προηγήθηκαν με 10-9 οι «πράσινοι» στο τελευταίο λεπτό, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γιώργο Αφρουδάκη.

Μπορούσε τη νίκη αλλά..

Σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος (εκτός έδρας) με την Βουλιαγμένη (10-10), με την διαιτησία να αδικεί σε κάποια σημεία τους «πράσινους». Πολύ καλή απόδοση τόσο από τον Γιώργο Αφρουδάκη όσο και από τον Φίλιππο Καραμπέτσο.

Μπήκε και καλά και πήρε προβάδισμα

Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη επίθεση της αναμέτρησης δέχτηκε το 1-0 με παίκτη λιγότερο. Στη συνέχεια όμως έδειξε ότι έχει μπει δυνατά στην αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, στα 2 λεπτά της αναμέτρησης ο Καρούντζος με ωραίο σουτ ισοφάρισε άμεσα για τους «πράσινους».

Με 5 λεπτά να απομένουν για το τέλος της πρώτης περιόδου ο εντυπωσιακό σουτ του Πρίμορατς βρήκε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στις επόμενες φάσεις ο Γιώργος Αφρουδάκης πήρε δύο αποβολές κάτι που δημιούργησε πονοκέφαλο στον Τέο Λοράντο.

Δύο λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου ο Καραμπέτσος με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 1-2 υπέρ των «πρασίνων». Έτσι το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 1-2.

ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

Χαλάρωσε και βρέθηκε πίσω στο σκορ

Το δεύτερο οκτάλεπτο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Στην πρώτη επίθεση η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 2-2 και έφερε το ματς στα ίσα. Στη συνέχεια με ωραία κίνηση ο Γιώργος Αφρουδάκης, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Παναθηναϊκό κάνοντας το 2-3.

Στο σημείο εκείνο η Βουλιαγμένη αντέδρασε και με 2 όμορφα γκολ του Χρυσοσπάθη πήρε κεφάλι στο σκορ. Σ’ αυτή την περίοδο όπως φάνηκε, οι άμυνες των δύο ομάδων δεν ήταν καλές. 2:38 από το τέλος της δεύτερης περιόδου, ο Γαβαλάς με ωραίο τέρμα έκανε το 4-4 και έφερε και πάλι το ματς στα ίσια.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Στο 7ο λεπτό της δεύτερης περιόδου η Βουλιαγμένη πήρε και πάλι προβάδισμα με 5-4 με γκολ από τον Βουλγαράκη.

Το 6-4 προκάλεσε την αντίδραση του προπονητή του Παναθηναϊκού, μιας και προήλθε από ένα ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ που έδωσαν οι διαιτητές της αναμέτρησης. Λίγο πριν το τέλος του οκταλέπτου, οι «πράσινοι» μείωσαν σε 6-5 με γκολ του Τοράκη.

ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

Νίκησαν τα δοκάρια…

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε με συνεχόμενα δοκάρια. Την αρχή την έκανε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο λεπτό της περιόδου με τον Καπετανάκη. Στη συνέχεια η Βουλιαγμένη έκανε τρία δοκάρια σε τρεις επιθέσεις της.

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την αστοχία της Βουλιαγμένης και ισοφάρισε με ωραίο σουτ από τον Πρίμορατς που έκανε το 6-6. Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση και συνεχόμενες αποβολές.

Πολύ καλός ήταν και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Καραμπέτσος, ο οποίος έκανε καίριες επεμβάσεις και κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό. Δυο λεπτά πριν το τέλος του οκταλέπτου η Βουλιαγμένη έκανε το 7-6 με τον Καμπότση. Με το οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 7-7 μετά από γκολ του Καπετανάκη.

ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

Εντυπωσιακός ο Καραμπέτσος αλλά…

Το τελευταίο οκτάλεπτο αναμενόταν να είναι εντυπωσιακό και ήταν. Πολλά δοκάρια από τις δύο ομάδες και πάθος για τη νίκη. Το 8-7 όμως που πραγματοποιήθηκε από τον Βουλγαράκη δεν έπρεπε να μετρήσει μιας και ήταν εκτός χρόνου. Σοβαρό λάθος από τους δύο διαιτητές.

Στην επόμενη ακριβώς φάση και με 4 λεπτά να μένουν για το τέλος, ο Χρήστος Αφρουδάκης έκανε το 9-7 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην Βουλιαγμένη. Στο σημείο εκείνο ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με 2 γκολ σε 1:30 έφερε το παιχνίδι στα ίσα και πάλι. Σημαντικό ρόλο σ΄αυτό διαδραμάτισαν και οι εντυπωσιακές επεμβάσεις του Καραμπέτσου.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας επενέβη και έδιωξε εντυπωσιακά τη μπάλα στο τετ α τετ με τον Βουλγαράκη. Εν τέλει το παιχνίδι έληξε 10-10 με δύο πέναλτι. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός ένα λεπτό πριν το φινάλε με πέναλτι έκανε το 10-9 με σκόρερ τον Κόνγουεϊ, αλλά η Βουλιαγμένη δεν τα παράτησε και 14 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο για το (10-10), το οποίο παρά την τελευταία επίθεση του «τριφυλλιού» έμεινε μέχρι τη λήξη, καθώς οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι σημαντικό για να φύγουν νικητές από το κολυμβητήριο του Λαιμού.

ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 5-3, 2-1, 2-4.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Λούδης): Βουλγαράκης 4, Δελαγραμμάτικας 2, Χρυσοσπάθης 2, Αφρουδάκης 1, Καπότσης 1.

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Σαρτζετάκης 1, Βιτέλας 1, Πρίμορατς 1, Κόνγουεϊ 2, Καρούντζος 1, Αφρουδάκης 2, Τοράκης 1, Γαβαλάς 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ